top of page

Supply Chain Planner

Als Supply Chain Planner focus jij je op de (inter)nationale, inkomende goederenstroom en een optimaal voorraadbeheer dat hier aan gekoppeld is. In nauwe samenwerking met de interne organisatie, leveranciers en logistiek dienstverleners organiseer jij de gehele supply chain van alle artikelen van A tot Z. Je komt te werken in een team dat elke dag bezig is met het ontwikkelen van het assortiment. Het team waarin je komt te werken heeft diverse disciplines, te denken aan supply chain management, marketing, inkoop en de magazijnen.

 

Verantwoordelijkheden:

  • Het opzetten, onderhouden en verbeteren van de forecast in samenwerking met de leveranciers, logistieke partners die wij daarvoor inzetten en de interne organisatie

  • Het inschatten van de voorraadbehoefte in afstemming met Sales en daarmee dus ook het organiseren van de interne en externe capaciteitsvraagstukken

  • Het optimaliseren van het distributienetwerk

  • Naast het organiseren van de inkomende goederenstroom kom je zelf met ideeën over hoe zaken beter en efficiënter ingericht kunnen worden.

 

Functie-eisen

Als Supply Chain Planner ben je uitstekend in staat om strakke planning te ontwikkelen én  realiseren. Je haalt je informatie op bij je stakeholders en op basis van analyse draag je zorg voor een gedegen onderbouwing ten behoeve van jouw planning. Om dit te realiseren bezit je sterke communicatieve en analytische vaardigheden. Je schakelt ook met verschillende niveaus en stakeholders (intern/extern) dus je staat stevig in je schoenen.

bottom of page