top of page

Vertrouwde, professionele en persoonlijke bemiddeling, dat is B-ready!

B-ready Recruitment, opgericht in 2021, is een Werving & Selectie bureau met een specialisatie in de Supply Chain & Logistiek.

Oprichter Marijn Brood is een recruitmentspecialist met ruim 10 jaar ervaring in het maken van de juiste match tussen kandidaten en werkgevers in met name de Supply Chain en Logistiek.

1 Marijn Brood (12)_edited.png

Marijn Brood
Oprichter en Eigenaar
B-Ready Recruitment

B-ready Recruitment

B-ready Recruitment, verkort B-ready, is de schakel tussen werkzoekenden en werkgevers in de Supply Chain en Logistiek. Door de jaren ervaring in dit vakgebied is duidelijk geworden dat bemiddeling niet alleen om cijfers draait. Het gaat om het opbouwen van relaties met elkaar: persoonlijk en vertrouwd. Daarom ligt de nadruk op het doorgronden en begrijpen van de organisatie en kandidaten. Luisteren, begeleiden en bemiddelen met het oog op kwaliteit. 

B-ready werkt op basis van Werving en Selectie (W&S) en is derhalve een verlengstuk van uw organisatie m.b.t. het invullen van uw eigen vacatures. 

Bent u een werkzoekende of een werkgever? Laten we dan samen om de tafel gaan zitten om te zien of B-ready u kan ontzorgen. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

bottom of page